Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Over onze Naam?

RGIS staat voor Retail Grocery Inventory Specialist. Door onze successen konden wij al snel ons bedrijfsmodel vergroten en uitbreiden naar andere sectoren. Tientallen jaren later zijn wij groter dan onze naam. Wij voeren per dag meer dan 1400 inventarisaties uit voor bedrijven van alle soorten en maten.

Jarenlange ervaring

 

40+ Landen met Lokale Teams

Met wereldwijd 34000 medewerkers en meer dan 200 vestigingen beschikken wij over de middelen om elk project betrouwbaar en efficiënt te voltooien.​

 
​​​
​​

Onze Technologie

Mobiele Technologie

Snel en nauwkeurig. De handheld apparatuur van RGIS, waaronder scanners en tablet applicaties, zijn speciaal ontworpen om nauwkeurig inventarisatie gegevens vast te kunnen leggen.

Onderzoek & Ontwikkeling​

Krachtig en efficient. Wij investeren in uitrusting, processen en wat de toekomst ons nog brengt. Wij blijven onze bestaande middelen verbeteren en ontwikkelen oplossingen voor nieuwe trends.

Ruimtelijke Planning

Observeren en Optimaliseren. Met onze macro-ruimte software kunnen retailers winkelplanning en beheer automatiseren, en zo tijd en middelen besparen.

Pionier in Inventarisatiebeheer: RGIS

In 1958 start Thomas J. Nicholson RGIS om kruidenierswinkels een nauwkeurig en economisch alternatief voor in-house inventarisaties te kunnen bieden. Al snel breidt het bedrijf zich uit en worden wereldwijd tellingen uitgevoerd.​​
 •  

  De jaren vijftig

  In 1958 wordt Retail Groceries Inventory Services opgericht. Het hoofdkantoor verhuist uit de kelder van het huis van de Nicholsons naar een kantoor in Detroit, Michigan.
   

 •  

  De jaren zestig

  Nieuwe kantoren worden geopend in Illinois, Florida, Wisconsin, Ohio, Missouri, Indiana, Louisiana en Minnesota. Ook gaat RGIS de grens over naar Canada.
   

 •  

  De jaren zeventig

  RGIS investeert in nieuwe technologieën als de SCM electronische rekenmachine en de speciaal ontworpen TJN rekenmachine.

 •  

  De jaren tachtig

  RGIS lanceert de zelfontwikkelde Audit ® microcomputer. Ook ontwikkelt RGIS een HQ Data Center voor het verwerken van informatie.

 •  

  De jaren negentig

  RGIS breidt zich globaal verder uit met kantoren in Mexico, Nova Scotia, British Columbia, Israel, en Brazilië. De technologie wordt verbeterd met de introductie van het Portable Financial (PORTFN) programma.
   

 •  

  Het nieuwe millennium

  Vestigingen worden geopend in nog tien landen. RGIS brengt de RM-1 draadloze scanner en revolutioneert data opname. RGIS wordt gekocht door Blackstone.
   

 •  

  2010 en verder

  ​​

  De vooruitgang in draadloze technologie maakt het mogelijk om te rapporteren in real-time. Mobiele apps geven extra inzichten en transparantie.​​​​​​​​​​​

onze Leadership

 

George Brown

Chief Executive Officer – U.S. and Canada

 

Asaf Cohen

Chief Executive Officer – International

 

Sreekant Kasibhatta

Chief Financial Officer and Treasurer

 

Mark Meyers

Chief Information Officer

 

Pam Murdock

Senior Vice President, Human Resources

 
 

Stephanie Clifford

Secretary and General Counsel

 

Greg Schooneveldt

Chief Technology Officer and President,
Asia Pacific

 

Jorge Schmidt

President, Latin America

 

Dean Juliano

President, Canada