Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Raad van bestuur stelt nieuwe Co-Chief Executive Officers aan

28 september 2017, Auburn Hills, Michigan. RGIS, LLC, de wereldmarktleider in inventarisatie en dataverzameling, kondigt het terugtreden aan van Chief Executive Officer Brian McDonald, die per 1 oktober 2017 met pensioen gaat, McDonald was vanaf 2014 werkzaam als CEO bij RGIS.

"Wij danken Brian voor zijn inzet en leiderschap tijdens zijn dienstverband met RGIS." Meldde Doug Steenland, raadsvoorzitter van RGIS.

Ter vervanging van McDonald, benoemt de raad van bestuur, RGIS US President George Brown en RGIS European President Asaf Cohen, tot de nieuwe Co-Chief Executive Officers. Zij zullen werkzaam zijn als CEO per 1 oktober 2017.

George Brown wordt Chief Executive Officer – V.S. en Canada.

Asaf Cohen wordt Chief Executive Officer – International, Europa, Asia-Pacific, Zuid-Amerika en Mexico.

Beiden functies rapporteren rechtstreeks aan de raad van bestuur van RGIS.

"Zowel George als Asaf hebben ervaring in bestuur, zijn klantgericht en gaan voor een superieure operatie en uitvoering, al deze eigenschappen zullen RGIS laten groeien." zei Steenland. "De raad van bestuur van RGIS is verheugd om twee ervaren leiders te mogen hebben die RGIS vol vertrouwen naar een betere toekomst zullen leiden."

George Brown begon zijn loopbaan bij in 2015 RGIS als US President of Operations. Voor zijn tijd bij RGIS was dhr. Brown zeven jaar, met verscheidene functies, werkzaam bij Schindler Elevator Corporation. Zijn functies waren: Vice President, Service Marketing & Sales, en Regional Vice President of Operations. Dhr. Brown was verantwoordelijk voor het bepalen en leiden van de strategie in de eerder genoemde functies. Voor Schindler Elevator was dhr. Brown werkzaam in het hogere management bij United Technologies / Otis Elevator Co. Bij dit bedrijf was hij onmisbaar bij het realiseren van prestatieverbetering door middel van klantenindeling, dynamische prijsstelling, nieuwe methoden voor bedrijfsontwikkeling en zijn proces- en data-gedreven benadering tot bedrijfsefficiëntie.

Dhr. Brown studeerde in 1989 af aan de William Paterson University met een Bachelor in Business Management en in 1995 behaalde hij een Master of Business Administration aan de Fordham University.

Asaf Cohen was vanaf 2007 werkzaam bij RGIS en is momenteel President of Europe. Dhr. Cohen heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en strategie middels verscheidene hogere management functies, deze waren onder andere: global sales organization management en international acquisitions. Dhr. Cohen is een uitblinker als het gaat om groei via innovatie op het gebied van producten en technologie. Voor zijn tijd bij RGIS had dhr. Cohen in 1999 ISICS Software Systems opgericht en was daar CEO totdat ISICS werd overgenomen door RGIS.

Dhr. Cohen behaalde in 1992 een Bachelor in Ecomonics en Logistics aan de Bar Ilan University, in 2003 een Bachelor in Accounting aan de Tel Aviv University en een Accounting Management diploma van de Israeli Ministry of Law in datzelfde jaar. Van 1992 tot 1997 had hij de leiding over elite troepen in de  Israeli Defense Forces en sloot in 1995 een officiersopleiding, met het oog op logistiek, af aan de US Army Logistics Academy in Fort Lee, Virginia.
 
Over RGIS
RGIS gaat verder dan een voorraadopname. Met geïntegreerde inventarisatiediensten zoals: store surveys, space management, winkel herinrichting en bijstelling, RFID oplossingen en asset optimization. Gebaseerd op het succes bij inventarisaties in de detailhandel, gezondheidszorg en productie is het dan ook geen verassing dat steeds meer organisaties kiezen voor RGIS. Zij vertrouwen op de informatie en het inzicht dat RGIS levert om hiermee overzicht te hebben in hun voorraadposities en daarmee betere strategische beslissingen te kunnen nemen.

 

 

Dan Sheffieldhttps://www.rgis.be/nieuws-events/nieuws/dan-sheffieldDan Sheffield
RGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatiehttps://www.rgis.be/nieuws-events/nieuws/rgis-het-begin-van-een-nieuw-tijdperk-van-groei-en-innovatieRGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatie
Inventarisatie van een logistiek magazijn om de voorraadniveaus te corrigerenhttps://www.rgis.be/casestudies/inventarisatie-van-een-logistiek-magazijn-om-de-voorraadniveaus-te-corrigerenInventarisatie van een logistiek magazijn om de voorraadniveaus te corrigeren
Magazijn inventarisatie voor een groothandel in boekenhttps://www.rgis.be/casestudies/magazijn-inventarisatie-voor-een-groothandel-in-boekenMagazijn inventarisatie voor een groothandel in boeken
Magazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheerhttps://www.rgis.be/casestudies/magazijn-winkelvoorraad-inventarisatie-ter-verbetering-van-het-voorraadbeheerMagazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheer

2017-09-28T04:00:00Z
RGIS CEO McDonald gaat met pensioen