RGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatie

14/03/2023
US annoucement linkedin NL

2 jaar geleden kondigde RGIS, de wereldleider op het gebied van inventarisaties en het verzamelen van data, de afstoting aan van haar activiteiten in Noord-Amerika (VS en Canada) aan WIS International. In overeenstemming met de strategie heeft RGIS in april 2021 IVALIS overgenomen, dat een aanzienlijke aanwezigheid had op de Europese markt door geografische gebieden aan te vullen met RGIS. Dankzij deze strategische beslissingen kon RGIS zich concentreren op haar sterke punten en de innovatie in de voorraadbeheerindustrie stimuleren.

RGIS heeft een reeks baanbrekende gepatenteerde technologische ontwikkelingen onthuld die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop inventarisaties en het verzamelen van data worden uitgevoerd. Door gebruik te maken van haar diepgaande expertise en  toewijding aan innovatie, wil RGIS haar klanten ongeëvenaarde nauwkeurigheid, efficiëntie en real-time inzichten bieden. RGIS cloud-oplossing maakt snelle geografische uitbreiding mogelijk met nieuwe partners en franchisenemers over de hele wereld.

“Het doel van RGIS is om bedrijven te helpen hun voorraad- en gegevensbeheerprocessen te stroomlijnen, zodat ze zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf en het bedienen van hun klanten. RGIS bevindt zich in een unieke positie om haar groeistrategieën te versnellen, het serviceaanbod te verbeteren en te profiteren van opkomende kansen in het snel evoluerende zakelijke landschap”, aldus Asaf Cohen, CEO van RGIS.

RGIS bedankt haar trouwe klanten, partners en medewerkers die door de jaren heen hebben bijgedragen aan het succes. Aan het begin van dit opwindende nieuwe hoofdstuk is RGIS op zoek naar mensen die met ons willen samenwerken of zich bij ons bedrijf willen aansluiten om onze enorme groei te ondersteunen.

Ga voor meer informatie over RGIS en het geavanceerde voorraadbeheer naar www.rgis.com. Eventuele vragen kunnen worden gericht aan PartnerUS@rgis.com

 

Geplaatst in: Laatste nieuws

Vorig artikel: RGIS Franchise mogelijkheden

Volgend artikel: Dan Sheffield