Missieverklaring

ONZE MISSIE

Waarde creëren voor onze klanten door middel van toonaangevende oplossingen voor voorraad- en activaoptimalisatie.

ONZE VISIE

  1. Wees de wereldleider in onze branche
  2. Wees de meest vertrouwde partner voor onze klanten
  3. Wees de veiligste en beste werkplek voor onze teamleden
  4. Wees de standaard voor de sector door voort te bouwen op onze geschiedenis van groei, innovatie en leiderschap in de sector

DE KLANT EERST

Bij RGIS zijn we van mening dat elke klant van cruciaal belang is en dat we binnen het bedrijf een sterke klantcultuur hebben. Ons bedrijf streeft ernaar hoogwaardige dienstverlening te bieden en streeft naar verbetering door voortdurende evaluatie van processen en relaties.

WAARDEN

Values_5_NL_Box

RGIS Nederland is actief in het hele land, met het centrale hoofdkantoor in Apeldoorn.

Elk regionaal team ondergaat een uitgebreide training in alle facetten van de inventarisatie, inclusief vaardigheid in onze beproefde methodologieën. Bovendien zijn ze bedreven in het gebruik van de geavanceerde eigen technologie van RGIS, een belangrijk onderdeel dat optimale efficiëntie en nauwkeurigheid bij al onze activiteiten garandeert.

Over onze Naam?

RGIS staat voor Retail Grocery Inventory Services. Ons de bedrijf is in jaren ’50 van de vorige eeuw in Amerika ontstaan toen wij startten met het inventariseren van lokale kruidenierszaken. Door onze successen konden wij al snel ons bedrijfsmodel vergroten en uitbreiden naar andere sectoren. Tientallen jaren later zijn wij groter dan onze naam. Wij voeren per dag meer dan 800 inventarisaties uit voor bedrijven van alle soorten en maten.

years-experience-65
Werk samen met RGIS voor innovatieve oplossingen

Klik hier om een exemplaar van de RGIS bedrijfsbrochure te bekijken en te downloaden.

Wereldwijd vertegenwoordigd

RGIS heeft lokale kantoren in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific…

RGIS_INTERNATIONAL_WORLD_EN
servicing-53-countries-marker
53 landen bedienen met innovatieve voorraadoplossingen

Met 3.500 wereldwijde klanten en meer dan 160.000 voltooide inventarissen over de hele wereld, hebben we de middelen op de juiste plaats om elk project betrouwbaar en efficiënt te voltooien.

Onze Technologie

Mobiele technologie

Mobile_Technology

Snel en nauwkeurig. De handheld apparatuur van RGIS, waaronder scanners en tablet applicaties, zijn speciaal ontworpen om nauwkeurig inventarisatie gegevens vast te kunnen leggen.

Onderzoek & ontwikkeling

Engineer, Scientists and Developers Gathered Around Illuminated Conference Table in Technology Research Center, Talking, Finding Solution and Analysing Industrial Engine Design. Close-up Hands Shot

Krachtig en efficiënt. Wij investeren in apparatuur, processen en wat de toekomst ons nog brengt. Wij blijven onze bestaande middelen verbeteren en ontwikkelen oplossingen voor nieuwe trends.

Ruimtelijke planning

Businessman tick correct sign mark for document approve in checkbox, project acceptance and quality assurance concept, Take an assessment, questionnaire, evaluation, vote yes result.

Observeren en Optimaliseren. Met onze macro-ruimte software kunnen retailers winkelplanning en beheer automatiseren, en zo tijd en middelen besparen.

Pionier in Inventarisatiebeheer: RGIS

In 1958 richtte Thomas J. Nicholson RGIS om kruidenierswinkels een nauwkeurig en economisch alternatief voor in-house inventarisaties te kunnen biedd.
Al snel breidt het bedrijf zich uit en werden er wereldwijd tellingen uitgevoerd.​​

De jaren vijftig
timeline-1950s

In 1958 wordt Retail Groceries Inventory Services opgericht. Het hoofdkantoor verhuist uit de kelder van het huis van de Nicholsons naar een kantoor in Detroit, Michigan.

De jaren zestig
timeline-1960s

Nieuwe kantoren worden geopend in Illinois, Florida, Wisconsin, Ohio, Missouri, Indiana, Louisiana en Minnesota. Ook gaat RGIS de grens over naar Canada.

De jaren zeventig
timeline-1970s

RGIS investeert in nieuwe technologieën als de SCM electronische rekenmachine en de speciaal ontworpen TJN rekenmachine.

De jaren tachtig
timeline-1980s

RGIS lanceert de zelfontwikkelde Audit ® microcomputer. Ook ontwikkelt RGIS een HQ Data Center voor het verwerken van informatie.

De jaren negentig
timeline-1990s

RGIS breidt zich globaal verder uit met kantoren in Mexico, Nova Scotia, British Columbia, Israël, en Brazilië. De technologie wordt verbeterd met de introductie van het Portable Financial (PORTFN) programma.

Het nieuwe millennium
timeline-2000s

Vestigingen worden geopend in nog tien landen. RGIS brengt de RM-1 draadloze scanner en revolutioneert data opname. RGIS wordt gekocht door Blackstone.

Jaren 2010
timeline-2010s

De vooruitgang in draadloze technologie maakt het mogelijk om te rapporteren in real-time. Mobiele apps geven extra inzichten en transparantie.​​​​​​​​​​​

Jaren 2020
Business network concept. Customer support. Shaking hands.

De overname van Ivalis in Europa en Brazilië, evenals WIS in UK en Mexico vergroot en versterkt het wereldwijde bereik. Hiernaast bieden wij franchisemogelijkheden aan.

2023 – heden
RM3_finger_laser

Investeringen in state-of-the-art geavanceerde technologie bieden innovatieve inventarisatieoplossingen voor klanten, waaronder NGEN (werken via de Cloud), het tellen d.m.v. stemherkenning, vingerlasers en RFID.

Ons Leiderschap

asaf-cohen
Asaf Cohen

Chief Executive Officer

heinz_krause
Heinz Krause

Chief Financial Officer – International

nicola_stevens
Nicola Stevens

Executive Vice President of Global Operations and Process Improvement

elise_cordier
Elise Cordier

General Counsel and DPO – International

sudipto-nandy
Sudipto Nandy

Chief Information Officer – International

RGIS_Neil_Storey_Photo
Neil Storey

Chief Revenue Officer – International

pierrick_min
Pierrick Min

President, Europe

jan_morlok
Jan Morlok

President, Asia Pacific and Latin America